.

[saksisektörel][bigposts]

Saksi Üretim Hattımız

Günümüz koşullarında iç ve dış dekorayonda önemli bir yere sahip olan saksı tasarımları, özellikle dış mekan fiber saksı taleplerine geniş bir üretim potansiyeline sahiptir.

Firma'mız bünyesinde yer alan saksı modellerimiz oldukça beğenilmekte ve Türkiye'nin her yerine gönderilmektedir. Farklı büyüklük ve formlarda üretimi yapılan saksılarımız gerek konut projelerinde gerek dış mekan uygulamalarında işletmeler otel, restaurant, kafeterya, bahçe ve teraslarda istenilen renkte özellikte yer alabilmektedir. 
Fiber saksı modellerimizde kullanılan malzemeler diğer ürün sınıflarına göre oldukça yüksek seviyelerde kalitesiyle ön plandadır.
 
Yüksek reaktif reçine ve çeşitli cam elyafı gruplarının takviyesi ile güçlendirilen fiber - polyester saksılarımız artık dekorasyonların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ürünlerimizin mekanlarda kullanılmasında tercih sebeplerinin başında diğer üretim kalemlerine kıyaslandığından dayanımı yüksek meteryaller ile işlenmiş olmasıdır. Kamu alanları, havalimanları ve park bahçelerde sıklıkla görebileceğiniz saksı üretimlerimiz doğa koşullarına karşı tasarlanmakta ve sınırsız ölçü ve ral renklerde üretilmektedir.

 

. .