.

[saksisektörel][bigposts]

Kompozit Bahçe Saksıları

Bahçeler, sitelerin, kurumların, villaların ve diğer pek çok yaşam alanının daha zarif, daha güzel görünmesini sağlayan bölümlerdir. Bahçelere yapılan bakımlar, o yaşam alanlarının çok daha asil bir havaya bürünmesine aracı olur. Bahçeleri güzelleştiren unsurların başında ise çiçekler ve ağaçlar gelir. Günümüzde modern tasarım ve malzemelerden üretilen bahçe saksıları ile çiçekleri ve ağaçları muhafaza etmek çok daha kolaydır. Firmamız farklı özelliklerde bahçe saksısı imal ederek tercihe sunuyor. Bu vesileyle bahçelerinizin çok daha şık olmasına aracı oluyor. Özellikle cam elyaf katkılı kompozit bahçe saksıları hem çok tercih ediliyor hem de her türlü ihtiyaca çözüm sunuyorlar.

. .

 

Fiber kompozit saksı modellerimizin avantajlı özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

En yüksek kalitede üretildikleri için şekil değişikliğine uğramadan uzun yıllar kullanılabilirler.

Sıcak ve soğuk havadan etkilenmez, her türlü iklim koşulunda kullanılabilirler.

Dış etkenlerden etkilenmez, korozyona uğrama gibi bir durum yaşamazlar.

Küflenme ve paslanma yapmayarak içerisindeki bitkilere zarar vermezler.

Hafif olmakla birlikte çok sağlamdırlar. Taşıma esnasında ekstra yük oluşturmazlar.

Hurda değeri olmadığı için hırsızları cezp edici bir yönü yoktur.

Su geçirme, darbelere karşı dayanıklıdırlar. Uzun yıllar aşınmadan, rahatlıkla kullanılabilirler. 

Ebat, şekil ve renk yönünden hiçbir sınırlama yoktur. O yüzden talebe ve kullanım alanına göre istenen özelliklerde imal edilebilirler

. .

 

Kompozit fiber bahçe saksısı modellerinin kullanım ömrü diğer ürünlere göre çok daha uzundur. iç veya dış bütün alanlarda istenildiği gibi kullanılabilirler. Kare, dikdörtgen, yuvarlak, yatay, dikey, dekoratif her şekilde imal edilebilirler. Bu sayede bahçelerinizi istediğiniz gibi şekillendirebilir, istediğiniz dekoru oluşturabilirsiniz. Kaliteden ödün vermeden her renkte imalat da yapılabilir. Üstelik renklerimiz son derece canlı ve göz alıcıdır. Bu sayede yaşam alanlarınızı bir görsel şölene dönüştürebilirsiniz. Ebat sınırlaması yoktur. Bu yüzden dilerseniz çiçek dilerseniz ağaç yetiştirebilirsiniz. Yapay veya canlı ağaç, çiçek dekorları tercih edebilirsiniz. Bahçe saksısı çeşitlerimiz üzerine her türlü logo, yazı, amblem işlenebilir. Bu sayede rahatlıkla gerek kişi gerekse kurum adına kişiselleştirilebilir.